E B & V L O E D

Zo veranderlijk als de zee is, zo veranderlijk is dit programma.


Het programma bevat een divers repertoire zowel in muziek (jazz, chansons en meer) als mooie, ontroerende en wonderlijke verhalen en gedichten van onder meer Annie M.G. Schmidt, Kurt Tucholsky, Réve en Hans Christian Andersen.  

Dit alles in samenspel met prachtige stukken uit het repertoire van onder meer Don McLean, Cole Porter, Kate Bush en Brel.  

Het trio gaat doen waar ze goed in zijn. Diana zingt, Paul speelt gitaar, Piet vertelt. Na eerdere samenwerking in verschillende voorstellingen, waarbij Piet meestal de regie voerde, staan deze Delftenaren nu samen op het podium.  

Diana van der Bent begon haar werkzame leven als juriste, maar maakte al snel de stap naar professioneel musicus. Zij studeerde zang aan het conservatorium in Utrecht, waar zij jazz en gerelateerde stijlen studeerde, maar ook een gedegen scholing in klassieke zang ontving.  

De passie voor muziek begon bij gitarist Paul den Bakker al op zeer jonge leeftijd. Geïnspireerd door het werk van musici in zijn familie speelde hij zijn eerste noten op de piano. Een oude gitaar die hij kreeg van zijn oom, bracht hem bij het instrument waarmee hij inmiddels onlosmakelijk is verbonden. 

Piet van der Pas hoorde Diana van der Bent en Paul den Bakker voor het eerst zingen en spelen tijdens een tuinfeestje en was meteen verkocht. Groot was dan ook de vreugd toen hij gevraagd werd hen te regisseren bij diverse theaterconcerten. Nu, tot vreugd van alle drie, staan zij samen op toneel. 

Zang Diana van der Bent Gitaar Paul den Bakker Verhalen & gedichten Piet van der Pas

Kijk hier voor reviews over deze voorstelling.
De voorstelling duurt 1 uur en 10 minuten en is zonder pauze.


Bekijk ook andere voorstellingen…