Flex Acteurs

professionele acteurs voor trainingen


Naast ons impresariaat voor kleinschalige voorstellingen (geschikt voor huiskamers, intieme theaters of speciale locaties), bemiddelen wij ook in training-acteurs voor doelgerichte trainingscursussen.

Onze professionele acteurs kunnen worden ingezet voor bedrijven en organisaties voor rollenspel en assessments. Acteurs gedragen zich als cliënten, collega’s of opdrachtgevers.

In overleg met u wordt met persoonlijke aandacht samengewerkt met een trainer om de gewenste resultaten en veranderingen in een team te bereiken. Hierbij is ons doel om met levensechte situaties een blijvende indruk achter te laten van hoe de communicatie anders of beter kan.

Verbaal, non-verbaal en vooral met plezier!

Zie hier een greep uit het portfolio.


Niels
communicatietrainer en trainingsacteur

Als communicatietrainer heb ik veel bedrijven en professionals aan de binnenkant gezien. Ik onderbouw mijn werk als coach met diverse studies o.a. neuroscience en mindfulness.
Als acteur verplaats ik mij dagelijks in anderen. Een schat aan ervaring met gedragsverandering en creativiteit.


Carlijn
trainer en trainingsacteur en co-active coach

Naast mijn carrière als actrice in het theater en op tv ben ik sinds 2005 werkzaam als rollenspel actrice. Mijn rugzak is gevuld met zeer uiteenlopende trainingen als assessments, slecht nieuws gesprekken, presentatievaardigheden en meer. Als gecertificeerd co-active coach en vloeiend Engels sprekend ben ik breed inzetbaar.


Hans
trainingsacteur


Ik heb veel ervaring in de zorgsector, bij overheid en non-profit organisaties. Ik probeer het oefenen als acteur een positieve ervaring te laten zijn voor een deelnemer. Door drempelverlagend te werken, transparant te zijn, realistisch spel en af en toe een grap tussendoor.

Danique
co-trainer en
trainingsacteur

Onderwijs en acteren, waar ik beide in opgeleid ben, komen voor mij samen in het vak van training acteren.
Ik vind het belangrijk dat cursisten zich op hun gemak voelen in de training en dit lukt vaak door mijn open houding en humor. Ik wil het beste in mensen naar boven halen door middel van spel!

Matthijs
trainer


Matthijs studeerde aan de acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Naast acteren bij diverse theatergezelschappen werkt hij met veel plezier als trainingsacteur. Vanwege zijn tragikomische kant is hij een gewenste kandidaat om naast de trainer zijn rol te spelen in klachtenafhandelingen en omgaan met verbale agressie.


Mariëlle
trainings- en assessmentacteur

Het beste uit mensen naar boven halen is de kern van mijn vak. Iemand in beweging brengen, uitdagen en daardoor laten groeien waarbij ik een levende spiegel ben. Ervaring met trainingen en assessments met thema’s als feedback, (persoonlijk)leiderschap, traumaopvang en emotie & agressie.


Contact Gerda J van Cappellen contact@flexacteurs.nl of WhatsApp 06-27045207