Alle info om een voorstelling te boeken


Hoe werkt ’t?

Heeft u interesse? Wij denken graag met u mee om de meest geschikte voorstelling of een muzikaal optreden voor u en uw gasten te selecteren.

Hoe plan ik een datum?

Heeft u één of meerdere data dan checken wij de beschikbaarheid in de agenda met de acteurs en hoort u maximaal binnen 2 dagen of de voorstelling daadwerkelijk geboekt kan worden. Vervolgens kan een optie op de speeldatum van 2 weken worden genomen.

Daarna beslist u of u het optreden definitief wilt boeken. U ontvangt dan van ons een opdrachtbevestiging.  Ongeveer 3 weken voor de speeldatum nemen wij weer contact op om details te bespreken.

Wat kost ’t?

De kosten zijn afhankelijk van het aantal meespelende acteurs, de duur van de voorstelling en eventuele wensen, variërend tussen € 850,00 en € 1.450,00 en eventuele auteursrechten.
Wij factureren direct na de speeldatum en kunt u het afgesproken bedrag binnen 14 dagen aan ons overmaken.

Wat is er nodig?

Als bij u niet eerder een huiskamervoorstelling is gespeeld dan kunnen wij  aangeven dat een speelplek van ca. 4m x 3m al voldoende is. In het voorstellingsaanbod worden meestal de attributen door de acteurs/muzikanten meegenomen of zij gebruiken een aanwezige tafel of bank. Voor bezoekersstoelen moet u zelf zorgen.

De acteurs adviseren u graag ter plekke over de juiste opstelling zodat iedere bezoeker een goed zicht heeft. De acteurs arriveren meestal ca. 2 tot 1 ½ uur voor aanvang en bespreken met u de definitieve setting van de voorstelling. Vooraf geven wij aan wat nodig is zodat u zich kunt voorbereiden. Meestal wijst het zich op de dag vanzelf.