Reviews Eb & Vloed

Kunst in de Kamer Zeist april 2024
Zeer enthousiast ontvangen door de kringleden, beoordeling een 10. Dit cijfer wordt aan andere kringen doorgegeven tijdens de landdag waar de kringen hun ervaring uitwisselen.
Kunst in de Kamer Salland januari 2024
Wij hebben een top-middag gehad. Het was verrassend en heel mooi. Iedereen was erg enthousiast na afloop. Het was ook leuk dat Diana, Piet en Paul nog bleven voor de borrel zodat iedereen ze ook persoonlijk kon spreken om te vertellen hoe ze hebben genoten.
Kunst in de Kamer Bilthoven oktober 2023
De avond was een absoluut succes! Iedereen was enthousiast en Diana zei dat ze voelde dat de groep betrokken was en meedeed. En zo voelde het ook. Het is altijd spannend hoe een optreden valt, maar dit was weer echt genieten!
Kunst in de Kamer Laren-Blaricum oktober 2023
Echt heel lieve reacties gehad op het optreden. De dood van een kind van iemand die ze herkende in ik weet niet wat, maar zo gelukkig dat ze dat hoorde, echt een speciale avond. Mensen herkenden zich in de muziek in de vertelling zo knap, alles uit zijn hoofd. De algehele trend was positief. Fijn dat er mensen zijn die dit kunnen bewerkstelligen. Fijn dat er zo’n bureau is als dat van jou Gerda. ❤️

Cultuuranker Leidschenveen-Ypenburg mei 2023
Het was een top avond. Een volle zaal. Het publiek heeft genoten en noemde het “een pareltje” en was onder de indruk. Een podium met divers en verrassend talent, samengebracht in een prachtige en bijzondere voorstelling.
Kunst in de Kamer Amersfoort -april 2023
Woorden schoten te kort; het was een geweldige voorstelling! Een 10 plus! Ik zal reclame maken bij KidK!
Kust in de Kamer Achterhoek – februari 2023
Jullie hebben ons afgelopen zondag een geweldige middag bezorgd met een mooi afwisselend programma. De stemming onder onze leden zat er goed in en er werd zelfs meegezongen met het lied van ‘Madeleine/Madelon’ met het verrassende einde. Alles sloeg goed aan en we kregen veel complimenten over onze keuze voor ‘Eb en Vloed’.
Kunst in de Kamer Abcoude – januari 2023
Een geweldige voorstelling! Iedereen was laaiend enthousiast. Het was gevarieerd en geestig met goede interactie tussen artiesten en publiek. Prachtige en ontroerende teksten van verteller en zangeres die goed op elkaar waren afgestemd, begeleid door bijzonder mooi gitaarspel. Het optreden van alle drie artiesten was van hoge kwaliteit.
Kunst in de Kamer Zeewolde – januari 2023.
Genoten van het optreden van Eb & Vloed. De meeslepende voordracht van Piet met veel herkenning vanuit het publiek, de ongelooflijk mooie en vooral veelzijdige stem van Diana en het ogenschijnlijk moeiteloze gitaarspel met de mooie klanken van Paul.
Familiebijeenkomst Broek in Waterland – juni 2022.
“Wat een mooie, professionele voorstelling. Hartelijk dank voor het advies om dit optreden te boeken. Ze zijn niet alleen zeer professioneel, maar ook heel prettig om naar te kijken. Mooie, expressieve gezichten en warme stemmen. Het was een schot in de roos.”