Vette Duetten

Exclusief voor huiskameroptredens


Zang-maestra Leoni Jansen en zingende liedschrijver Jeroen Kramer laten hun stemmen versmelten in een heerlijke verzameling duetten, met obscure pareltjes, eigenzinnige vertalingen, eigen werk en iconische evergreens.

Van vader en dochter Sinatra tot Chuck Berry, van de Everly Brothers tot Dolly Parton en Kenny Rogers, van Simon & Garfunkel tot Kommilfoo, en nog veel meer…

Leoni Jansen is presentatrice, zangeres, actrice en theatervrouw. Jansen trad op als jazzzangeres en bereikte onder andere het North Sea Jazz Festival. Daarna ging ze over naar presentatie voor radio en de televisie. Ze presenteerde het Jeugdjournaal maar haar hoogtepunten op het terrein van televisie waren de culturele programma’s Uit de kunstGeen C te hoog en Jansen & Co waarin ze zowel bekende binnenlandse als buitenlandse gasten ontving. De laatste jaren stopte ze met tv-werk en ging zich toeleggen op muziek en zingen. Ook zong ze voor Nelson Mandela en op het trouwfeest van kroonprins Willem Alexander en Máxima.

Jeroen Kramer is een Nederlands voice-over, televisiepresentator en artiest. Hij is vooral bekend van de jeugdprogramma’s Het Klokhuis (dat hij 11 jaar heeft gepresenteerd) en het Sinterklaasjournaal. Verder is hij stemacteur en maakt hij solo-muziekvoorstellingen voor volwassenen. Als singer-songwriter vertolkt hij sinds 2013 zijn eigen Nederlandstalige werk en hij treedt solo op met ‘Na de Storm’ dat hij ook uitbrengt op Spotify.

Dit programma is alleen exclusief te boeken voor huiskameroptredens.

Voor meer informatie neem contact op met Gerda van Cappellen
Bel 06-2704 5207 
WhatsApp  06-2704 5207 
Mail theater@hktproducties.nl


Bekijk meer voorstellingen…