Entre dos Mundos

levenslust, verlies, verlangen, liefde 
diep persoonlijke verhalen gegoten in Spaanse flamenco


Luna Zegers

Achter Luna’s liefde voor de Spaanse flamenco gaat een hartverscheurend verhaal schuil. Opgegroeid in een liefdevol Brabants gezin verliest ze als jonge vrouw binnen zes jaar tijd haar vader, zus en moeder aan verschillende ziektes. Pas als ze tijdens een verblijf in India kennismaakt met flamenco, vindt ze hierin de uitingsvorm voor haar grote verdriet.  

Jessica Achten

Entre Dos Mundos (Tussen Twee Werelden) is een sprankelende en ontroerende muziektheatervoorstelling waarin Luna zingt en vertelt over thema’s als identiteit, verlangen, levenslust, liefde en verlies. Ze koppelt haar jazz-achtergrond aan de vurige flamenco-ritmes en creëert zo een volledig eigen geluid. Met haar rijke teksten schept ze een eigen ‘wereld’ waarin ze alle bagage die ze onderweg heeft verzameld, samenbrengt.  

Deze geschiedenis vormt de rode draad voor haar composities, en resulteerde eveneens in het autobiografische Solo. Dit boek is zowel een familiekroniek als een reisverhaal, en vormt de rode draad van een performance waarin Luna haar liederen verweeft met persoonlijke verhalen waarmee ze haar publiek een intieme kijk in haar leven geeft.   

Tijn van der Sanden

Concept, Spel & Zang Luna Zegers Gitaar Tijn van der Sanden Dans Jessica Achten

Het optreden bedraagt 2 x 35 minuten en bestaat uit een trio, zang, gitarist en flamenco danseres. Ook te boeken als duo, zang en gitarist. Zowel voor duo als trio kan een percussionist toegevoegd worden.
Meer Luna? klik hier

Trouw
“De vurige Spaanse flamenco-muziek in combinatie met Luna’s overweldigende zang biedt een voorstelling die bijzonder is in zijn soort.” 

UIT-agenda Ugenda
“In haar composities en uitvoering is Zegers zeer overtuigend als flamencozangeres, gewoonweg prachtig. Prachtige muziek en aangrijpend levensverhaal.”  

WeArePublic
“De zang van de Nederlandse Luna Zegers is atypisch voor de flamenco, maar ontbreekt niet het rauwe verdriet dat kenmerkend is voor de muziekstijl. Een door en door persoonlijk project waarmee ze een unieke plek in de muziekwereld verwerft.”  


Bekijk ook andere voorstellingen…